Električka v Bratislave zrazila muža ležiaceho na koľajisku, zraneniam na mieste podľahol

Slovensko Správy

18.2.2022 (Webnoviny.sk) – Električka v Bratislave zrazila muža ležiaceho pri koľajisku, ten zraneniam podľahol. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková, policajti tretieho bratislavského okresu vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala vo štvrtok 17. februára vo večerných hodinách.

Podľa informácií polície vodička električky počas prechádzania medzi zastávkami Magnetová a Jurajov Dvor spozorovala pri koľajisku muža v tmavom oblečení, ktorý ležal v jeho blízkosti a opieral sa o koľaj z vonkajšej strany.

„Aj napriek okamžitému použitiu výstražného znamenia a bŕzd vodička nedokázala zrážke s mužom pre krátku vzdialenosť zabrániť,“ uviedla hovorkyňa.

Muž pri zrážke utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. U vodičky električky bola vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava III. začal trestne stíhanie vo veci usmrtenia.

Viac k témam: Električka
Zdroj: Webnoviny.sk – Električka v Bratislave zrazila muža ležiaceho na koľajisku, zraneniam na mieste podľahol © SITA Všetky práva vyhradené.