Dúbravka opäť ocení osobnosti

Slovensko Správy

6.9.2021 (Webnoviny.sk) – Maliar s výnimočnou farebnosťou a originálnym štýlom, publicista, karikaturista, cestovateľ a fotograf, architekt Domu kultúry Dúbravka, výnimočný tréner, úspešné športové kluby, legendárna trénerka krasokorčuľovania, mladí talentovaní aj ocenenie in memoriam olympijskému víťazovi.

Všetci významní, všetci zaujímaví, všetci z Dúbravky. Po troch úspešných ročníkoch pokračuje mestská časť Bratislava-Dúbravka s oceňovaním osobností, na štvrtok 9. septembra pripravuje Dúbravský galavečer kultúry a športu.

„Myšlienka vzdať hold talentom a významných Dúbravčanom sa rodila už dlhšie,“ hovorí Braňo Semančík predseda Komisie športu v Dúbravke, jeden z iniciátorov oceňovania osobností.

Slávnostný večer v Dome kultúry Dúbravka sa začne 9. septembra o 18tej, oceňovanie bude spojené s kultúrnym programom a aj prostredníctvom účinkujúcich bude spätý s Dúbravkou, vystúpia napríklad Mažoretky ALBA Bratislave či speváci zo súťaže Dúbravka hľadá talent.

Večerom má sprevádzať bývalá hádzanárka, dnes moderátorka a Dúbravčanka Petra Ázacis.

Ocenené Dúbravčanky a Dúbravčanov, žiačky a žiakov, talenty aj športové kolektívy nominovali odborníci z Komisie športu, Komisie kultúry, základné školy i umelecká škola v mestskej časti. Vznikol pestrý zoznam mien, osobností.

„Dúbravke máme množstvo významných ľudí, či už mladých alebo starších, ktorí niečo dosiahli. Touto cestou im chceme poďakovať a oceniť ich výsledky,“ dodal starosta Dúbravky Martin Zaťovič.

Galavečer bude prístupný na pozvánky. Tento rok sa vzhľadom na opatrenia a pandemickú situáciu uskutoční bez občerstvenia, recepcie a namiesto plánovaného aprílového termínu v tomto náhradnom.

Informačný servis

Viac k témam: Bratislava-Dúbravka, Dúbravský galavečer kultúry a športu, ocenenie, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Dúbravka opäť ocení osobnosti © SITA Všetky práva vyhradené.