Díleri ponúkali nezvyčajnú vianočnú tombolu, súťažiaci mohli vyhrať kôš naplnený šunkou a drogami

Správy Svet

21.12.2021 (Webnoviny.sk) – Španielska polícia zatkla dvoch mužov, ktorí údajne v tombole ponúkali vianočný kôš naplnený drogami a šunkou. Stalo sa tak v meste Murcia. Informuje o tom spravodajský portál BBC.

Policajti narazili na lotériu počas razie v údajnom drogovom brlohu. Tú údajne viedli Španiel a Argentínčan, ktorí ponúkali kôš nielen na Vianoce ale aj na 6. januára, keď je v Španielsku významný sviatok Zjavenia pána. „Narko-kôš“ obsahoval kokaín, hašiš, alkohol, tabak a osem kilogramov šunky.

Na stene v brlohu našli policajti zoznam zákazníkov, ktorí sa zúčastňovali na tombole. Lístok na vianočné losovanie stál päť eur a na druhé losovanie desať eur.

Polícia pri akcii tiež skonfiškovala kilogram nasekanej marihuany, viac ako päť kilogramov konopných pukov, 165 rastlín konope a 33 halogénových lámp, ktoré sa používajú pri pestovaní, ako aj kokaín a hašiš.

Viac k témam: Drogoví díleri, Drogy
Zdroj: Webnoviny.sk – Díleri ponúkali nezvyčajnú vianočnú tombolu, súťažiaci mohli vyhrať kôš naplnený šunkou a drogami © SITA Všetky práva vyhradené.