Brendza zabojuje opäť o post primátora Stropkova, do volieb pôjde ako nezávislý kandidát

Slovensko Správy

6.8.2022 (Webnoviny.sk) – Súčasný stropkovský primátor Ondrej Brendza ohlásil opätovnú kandidatúru na najvyšší post mesta v októbrových komunálnych voľbách. Spravil tak pri príležitosti slávnostného otvorenia 26. ročníka stropkovského jarmoku za účasti zástupcov partnerských miest z Česka, Poľska a Ukrajiny, ako aj predsedu Prešovského samosprávneho kraja (PSK) Milana Majerského. Agentúru SITA o tom informoval hovorca mesta Stropkov Peter Novák.

Brendza pri tejto príležitosti uviedol, že za obdobie posledných osem rokov spolu so zahraničnými partnermi Stropkova i vďaka podpore PSK zrealizovali viaceré projekty a investičné akcie zamerané na zvýšenie kvality života v meste v rôznych oblastiach.

„Som presvedčený, že výsledky našej spolupráce sú historicky najúspešnejšie a sú viditeľné v meste i v celom okrese. Dovolím si povedať, že ide o spoločný úspech všetkých obyvateľov mesta a plodnej spolupráce úradu a zastupiteľstva,“ uviedol Brendza.

Do volieb primátora pôjde opätovne ako nezávislý kandidát. Brendza je bývalý riaditeľ katastrálneho úradu a medzinárodný futbalový rozhodca. Má 48 rokov a vo funkcii pôsobí od roku 2014.

Viac k témam: Komunálne voľby, stropkovský primátor
Zdroj: Webnoviny.sk – Brendza zabojuje opäť o post primátora Stropkova, do volieb pôjde ako nezávislý kandidát © SITA Všetky práva vyhradené.