Tragédia v Prešove sa dotkla aj hráča z tímu Tatrana, Miloš Šárpataky mal šťastie v nešťastí

Ostatné športy Šport

7.12.2019 (Webnoviny.sk) – Tragédia spojená s výbuchom plynu v bytovke v Prešove sa dotkla aj hádzanárskej výpravy Tatrana Prešov na výjazde na zápasy SEHA ligy v Novom Sade a Skopje. Sobotňajší duel Vojvodina Nový Sad – Tatran Prešov sa začal minútou ticha.

„Tragédia klubom zatriasla o to viac, že sa bytostne týka aj jedného člena nášho kádra – Miloša Šarpatakyho, ktorý býval v zničenej bytovke. Dobrou a najdôležitejšou správou je, že stredná spojka Tatrana aj jeho priateľka sú v poriadku. V čase výbuchu sa v dome nenachádzali,“ informovalo médiá vedenie Tatrana Prešov a ďalej pokračovalo v informáciách: „Horšou informáciou je, že prišli o strechu nad hlavou a zrejme o množstvo osobných veci. Bývanie majú, vďaka rodine, zabezpečené. V súvislosti s postupným zabezpečením ďalším životne nevyhnutných potrieb sa Miloš obrátil aj na známych a verejnosť, ktorá môže pomôcť aj finančne na súkromný účet: SK2875000000004022800226,“ doplnilo vedenie Tatrana Prešov.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: výbuch plynu
Zdroj: Webnoviny.sk – Tragédia v Prešove sa dotkla aj hráča z tímu Tatrana, Miloš Šárpataky mal šťastie v nešťastí © SITA Všetky práva vyhradené.