Škriniarove správanie počas zápasu má dohru, Interu Miláno bude chýbať v troch zápasoch za sebou

Futbal Šport

25.6.2020 (Webnoviny.sk) – Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar až na jednu výnimku absolvoval všetky zápasy Interu Miláno v aktuálnej sezóne Serie A.

Najbližšie bude pauzovať v troch za sebou. Dôvodom je červená karta zo stredajšieho súboja so Sassuolom (3:3), v ktorom Inter prišiel o dva body v 89. min po góle hosťujúceho Giangiacoma Magnaniho.

V nadstavenom čase potom 25-ročný slovenský obranca videl druhú žltú kartu v zápase za tým aj červenú. Vyslúžil si za to pokutu 10 000 eur a tiež vynútenú absenciu doma s Bresciou a Bolognou a tiež v Parme.

Chýbať bude aj tréner Interu

Najbližšiu nedeľu v Parrme bude chýbať Interu aj tréner Antonio Conte, rovnako nebude k dispozícii pre kartový trest.

Práve súboj na trávniku siedmej Parmy bude pre Inter Miláno kľúčový v súboji o titul. „Nerazzurri“ momentálne na tretej priečke tabuľky zaostávajú za lídrom Juventusom Turín o 8 bodov a za druhým Laziom Rím o 4 body.

Škriniarove vulgárnosti voči rozhodcovi

Podľa talianskych médií Škriniar prehnane reagoval na červenú kartu z rúk arbitra Davideho Massu. Išlo zrejme o neprípustné komentáre a gestá smerom k rozhodcovi, konkrétnosti sa však nespomínajú v správe delegáta Gerarda Mastrandrea.

Podľa pravidiel vylúčenie znamená automaticky stop len na jeden zápas. Ďalšie dva zápasy navyše a pokuta 10 000 eur naznačujú, že Škriniar musel použiť voči rozhodcovi nevyberavé slová.

Viac k témam: pokuta, Serie A, trest
Zdroj: Webnoviny.sk – Škriniarove správanie počas zápasu má dohru, Interu Miláno bude chýbať v troch zápasoch za sebou © SITA Všetky práva vyhradené.