Škriniar aj Conte budú Interu počas zápasu chýbať, podľa Stelliniho si musia trúfnuť aj bez nich

Futbal Šport

28.6.2020 (Webnoviny.sk) – Bez trénera Antonia Conteho na lavičke a slovenského obrancu Milana Škriniara v trojčlennej obrannej línii nastúpia futbalisti Interu Miláno na nedeľňajší večerný duel Serie A na trávniku Parmy /začiatok o 21.45 h/.

Obaja budú nútene pauzovať z disciplinárnych dôvodov, pre Škriniara pôjde o prvý duel z trojzápasového trestu.

Musia si trúfnuť aj bez nich

Conteho právomoci na lavičke dočasne preberie jeho asistent Cristian Stellini a Škriniara by mal nahradiť Diego Godín. V obrane by mali byť aj Stefan de Vrij a Alessandro Bastoni.

Interu budú chýbať aj dlhodobo absentujúci hráči Stefano Sensi a Matias Vecino. Na strane Parmy by mal byť k dispozícii ďalší slovenský reprezentant Juraj Kucka, ktorý sa pred týždňom zaskvel gólom proti FC Turín a mal hodnotu jedného bodu.

„Tréner Conte aj Škriniar sú pre nás veľmi dôležití. Ich absencia bude citeľná, napriek tomu musíme ísť do zápasu s takou sebadôverou, ako keby tam boli s nami. Trúfať si musíme aj bez nich. Motivácia aj ciele sú rovnaké ako predtým, teda víťazné,“ uviedol Cristian Stellini, cituje ho portál sempreinter.com.

Dve žlté a jedna červená karta

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar až na jednu výnimku absolvoval všetky zápasy Interu Miláno v aktuálnej sezóne Serie A. Najbližšie bude pauzovať v troch za sebou.

Dôvodom je červená karta zo stredajšieho súboja so Sassuolom (3:3), v ktorom Inter prišiel o dva body v 89. min po góle hosťujúceho Giangiacoma Magnaniho.

V nadstavenom čase potom 25-ročný slovenský obranca videl druhú žltú kartu v zápase a tým aj červenú. Vyslúžil si za to pokutu 10 000 eur a tiež vynútenú absenciu v Parme, ale aj doma s Bresciou a Bolognou.

Práve súboj na trávniku siedmej Parmy bude pre Inter Miláno kľúčový v súboji o titul. „Nerazzurri“ momentálne na tretej priečke tabuľky zaostávajú za lídrom Juventusom Turín o 11 bodov a za druhým Laziom Rím o 7 bodov.

Viac k témam: Serie A
Zdroj: Webnoviny.sk – Škriniar aj Conte budú Interu počas zápasu chýbať, podľa Stelliniho si musia trúfnuť aj bez nich © SITA Všetky práva vyhradené.