Saganov najväčší konkurent Gaviria má koronavírus, vraj je v poriadku a cíti sa dobre

Cyklistika Šport

12.3.2020 (Webnoviny.sk) – Kolumbijský cyklista Fernando Gaviria potvrdil, že bol pozitívne testovaný na koronavírus. Zároveň ubezpečil, že sa teší dobrému zdraviu. Jeden z najlepších svetových šprintérov to priznal vo videu na sociálnych médiách, ktoré zverejnil ako odozvu na rôzne šumy okolo jeho zdravotného stavu.

Gaviria sa vraj cíti dobre

Predpokladá sa, že pretekár tímu UAE Emirates sa nakazil počas nedávnych pretekov Okolo Spojených arabských emirátov, keďže tam boli aj dvaja kolumbijskí cyklisti a Hernando Bohórquez z Astany napokon opustil SAE už po prvej sérii testov.

„Podstúpil som testy na koronavírus s pozitívnym výsledkom, ale cítim sa dobre a som v poriadku. Ďakujem každému, kto sa v nemocnici stará o moje pohodlie. Zostal som v tam, aby som zabránil infikovaniu ďalších ľudí. Všetko je v poriadku a verím, že sa to čoskoro celé vyrieši,“ informoval Fernando Gaviria, cituje ho špecializovaný portál Cyclingnews.

Saganov najväčší rival

Kolumbijský rýchlik patrí medzi najväčších konkurentov Petra Sagana v dramatických koncovkách etáp. V tomto roku už súperili v Argentíne počas pretekov Vuelta a San Juan, v šprintérskych súbojoch vtedy Gaviria trikrát zdolal Sagana.

Neskôr spolu absolvovali časť vysokohorského sústredenia v Kolumbii, čím demonštrovali, že sú nielen veľkí súperi na bicykli, ale aj priatelia mimo neho.

Viac k témam: COVID-19, karanténa, Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk – Saganov najväčší konkurent Gaviria má koronavírus, vraj je v poriadku a cíti sa dobre © SITA Všetky práva vyhradené.