Real Madrid prišiel dočasne o útočníka Luku Joviča, z hry ho vyradil koronavírus

Futbal Šport

21.11.2020 (Webnoviny.sk) – Španielsky futbalový klub Real Madrid prišiel pred sobotňajším duelom La Ligy na pôde Villarrealu o útočníka Luku Joviča. Pravidelné testovanie totiž u srbského reprezentanta potvrdilo ochorenie COVID-19, musel teda putovať do izolácie.

Viac o téme: Koronavírus

Z rovnakého dôvodu „bielemu baletu“ chýbajú aktuálne Casemiro a Éder Militao. Hrať už môže Belgičan Eden Hazard, ktorý kvôli koronavírusu vynechal predchádzajúci ligový zápas v prvej polovici novembra.

Realu chýbajú viacerí hráči

Tréner Zinedine Zidane aktuálne nemá k dispozícii ani Karima Benzemu, Sergia Ramosa a Federica Valverdeho, spomenuté trio vyradili zranenia. Fit ešte nie je ani Raphael Varane.

Keďže mimo hry sú Jovič aj Benzema, hlavný kouč má k dispozícii len jedného klasického útočníka, je ním Mariano Díaz. Ten v aktuálnej sezóne nastúpi v lige iba raz ako striedajúci hráč.

U súpera chcú zahrať dobre

„Dobrou správou je, že po prestávke ideme opäť hrať. Zlou správou je absencia hráčov kvôli zraneniam a zdravotným problémom. Napriek tomu chceme u súpera zahrať dobre a myslíme len to,“ poznamenal Zidane.

Jeho zverencom v tabuľke La Ligy patrí 4. priečka so stratou štyroch bodov za vedúcim San Sebastiánom. Villarreal je priebežne druhý s náskokom dvoch bodov na Real.

Viac k témam: Koronavírus, La Liga, Pandémia
Zdroj: Webnoviny.sk – Real Madrid prišiel dočasne o útočníka Luku Joviča, z hry ho vyradil koronavírus © SITA Všetky práva vyhradené.