Pre koronavírus museli odložiť zápas medzi Prešovom a Spišskej Novej Vsi na neurčito

Hokej Šport

30.10.2021 (Webnoviny.sk) – Hokejisti tímu HC Grotto Prešov ťahajú v Tipos extralige sériu troch víťazstiev, ale prípadné štvrté v nedeľu s určitosťou nepridajú.

Súboj 13. kola medzi Prešovom a Spišskou Novou Vsou sa v nedeľu 31. októbra neuskutoční – pre nepriaznivú covidovú situáciu v tíme nováčika zo Spiša ho odložili na neurčito. Informoval o tom fejsbúkový profil Prešovčanov.

Viac o téme: Koronavírus

„Veľmi nás to mrzí a veríme, že ‚rysy‘ budú čoskoro späť na ľade a budeme si s nimi môcť zmerať sily. O náhradnom termíne stretnutia budeme fanúšikov včas informovať,“ napísali Prešovčania na sociálnej sieti.

Zverenci trénera Ernesta Bokroša počas väčšiny prvej štvrtiny základnej časti Tipos extraligy figurovali na poslednom mieste, ale tri víťazstvá – v Michalovciach (4:1), doma s Liptovským Mikulášom (4:3 sn) a najnovšie doma s Banskou Bystricou (2:1) spôsobili ich skok na deviatu priečku tabuľku. Pred poslednými hráčmi Nových Zámkov majú Prešovčania náskok štyroch bodov. Spišiakom patrí predposledná jedenásta pozícia.

Viac k témam: Hokejové zápasy, Koronavírus, Tipos extraliga
Zdroj: Webnoviny.sk – Pre koronavírus museli odložiť zápas medzi Prešovom a Spišskej Novej Vsi na neurčito © SITA Všetky práva vyhradené.