Poľský kanonier Lewandowski zažaloval svojho bývalého agenta, ktorý ho mal vydierať

Futbal Šport

21.5.2022 (Webnoviny.sk) – Poľská prokuratúra vzniesla obvinenie z vydierania voči Cezarymu Kucharskému, ktorý v rokoch 2008 až 2018 pracoval ako agent poľského futbalového útočníka Roberta Lewandowského. Kucharski mal vydierať práve svojho hviezdneho klienta.

Lewandowského a jeho manželku verejne obvinil z daňových nezrovnalostí v Nemecku a žiadal od nich 20 miliónov eur ako odmenu za to, že nebude publikovať detaily. Futbalista poprel akékoľvek pochybenie a svojho bývalého agenta zažaloval.

Cezary Kucharski bol v minulosti hráčom poľskej futbalovej reprezentácie a neskôr bol aj súčasťou zákonodarného zboru. Prípadom sa vyšetrovatelia zaoberali od jesene 2020, vtedy ho polícia zadržala a vykonala prehliadku v jeho dome aj kancelárii.

Ak súd Kucharského uzná za vinného, hrozia mu až tri roky za mrežami. Niekdajší agent elitného zakončovateľa Bayernu Mníchov sa aktuálne zotavuje v Španielsku, kde ho v úvode roka hospitalizovali a zdravotný stav lekárov prinútil uviesť ho do umelého spánku.

Viac k témam: Vydieranie
Zdroj: Webnoviny.sk – Poľský kanonier Lewandowski zažaloval svojho bývalého agenta, ktorý ho mal vydierať © SITA Všetky práva vyhradené.