Nováčik hokejovej extraligy hlási ďalšiu posilu, Spišská Nová Ves získala finalistu fínskej ligy

Hokej Šport

23.5.2021 (Webnoviny.sk) – Hokejový extraligový nováčik zo Spišskej Novej Vsi predstavuje nových hráčov vo svojom tíme ako na bežiacom páse. Po českom obrancovi Karlovi Kubátovi a francúzskom útočníkovi Malovi Villem Spišiaci hlásia príchod fínskeho stredného útočníka Hannuho Kuruho.

Dvadsaťosemročný severan v práve vrcholiacej sezóne odohral 46 zápasov vrátane play-off fínskej Liigy v drese jej finalistu TPS Turku. Dosiahol v nich päť gólov a štyri asistencie.

Hannu je v ideálnom hokejovom veku, zaujal nas svojím pohybom, silou na puku a tvrdou strelou. Je platný na oboch koncoch ihriska, preto s ním rátame do viacerých špeciálnych formácií. Veríme, že preberie na seba úlohu jedného z lídrov mužstva. Pozitívne odporúčania na neho máme aj od člena nášho postupového mužstva Timiho Lahtinena, ktorý Kuruho dobre pozná aj zo spoločného pôsobenia v jednom mužstve,“ informoval facebookový profil HK Spišská Nová Ves.

Viac k témam: Tipos extraliga
Zdroj: Webnoviny.sk – Nováčik hokejovej extraligy hlási ďalšiu posilu, Spišská Nová Ves získala finalistu fínskej ligy © SITA Všetky práva vyhradené.