Neapol a Barcelona sa v prvom osemfinále Ligy majstrov rozišli pod Vezuvom zmierlivo

Futbal Šport

25.2.2020 (Webnoviny.sk) – V utorkovom súboji osemfinále futbalovej Ligy majstrov 2019/2020 taliansky SSC Neapol remizoval so španielskym FC Barcelona 1:1. Odveta tohto stretnutia je na programe 18. marca v Barcelone.

V Neapole sa na radosť domácich priaznivcov dostali do vedenia hráči SSC gólom Driesa Mertensa v 30. minúte, taliansky tím si však najtesnejší náskok neudržal.

V druhom polčase Katalánci zlepšili svoju hru a výsledkom bol vyrovnávajúci gól francúzskeho útočníka Antoina Griezmanna v 57. minúte. Do konca stretnutia už gól nepadol, hostia však dohrávali zápase bez vylúčeného Artura Vidala, ktorý dostal dve žlté karty.

Pred odvetou sú šance oboch tímov na postup vyrovnané, no FC Barcelona v druhom súboji nebude mať k dispozícii Sergia Busquetsa (dištanc za žlté karty) ani Artura Vidala.

Pre problémy s členkom duel nedohral stopér hosťujúci Gerard Piqué a jeho štart vo víkendovom ligovom El Clásicu na pôde Realu Madrid je otázny.

Liga majstrov 2019/2020

osemfinále – prvý zápas

SSC Neapol (Tal.) – FC Barcelona (Šp.) 1:1 (1:0)
Góly: 30. Mertens – 57. Griezmann, ČK: 89. A. Vidal (FC Barcelona) po druhej ŽK

Viac k témam: Liga majstrov
Zdroj: Webnoviny.sk – Neapol a Barcelona sa v prvom osemfinále Ligy majstrov rozišli pod Vezuvom zmierlivo © SITA Všetky práva vyhradené.