MS v hokeji 2021 aj s fanúšikmi na tribúnach, od utorka môže prísť na zápasy obmedzený počet divákov

Hokej Šport

29.5.2021 (Webnoviny.sk) – Už v utorok 1. júna môže na stretnutia majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji v lotyšskej Rige zavítať aj obmedzený počet fanúšikov. V hlavnej hale to bude maximálne 2660 priaznivcov, v menšej 1058 divákov.

Viac o téme: MS v hokeji 2021

Samozrejmosťou budú prísne opatrenia s cieľom zabrániť prípadnému šíreniu koronavírusu, povolenie sa týka len pre obyvateľov Lotyšska pri dodržaní zverejnených predpisov. Informáciu priniesla Medzinárodná hokejová federácia (IIHF).

„Na tento okamih sme všetci čakali. Sme veľmi spokojní a vďačí lotyšskej vláde, ktorá napriek komplikovanej situácii dala šancu fanúšikom prejaviť svoju vášeň pre tento šport a môžu naživo sledovať zostávajúce súboje šampionátu,“ povedal na sobotňajšej tlačovej konferencii prezident Lotyšskej hokejovej federácie (LHF) Edgars Buncis.

Vstupenky na jednotlivé stretnutia budú sa dostanú do predaja približne 24 hodín pred zápasmi, získať ich bude možné len na webe IIHF.

Cena lístka na utorkové záverečné súboje v základných skupinách bude 110 eur na jeden duel, na štvrtkové štvrťfinále bude vstupenky k dispozícii od 165 eur, na semifinále od 220 eur, na duel o bronz od 280 eur a na finále od 340 eur.

Viac k témam: hokejoví fanúšikovia, Koronavírus, Majstrovstvá sveta MS v hokeji 2021, pandemické opatrenia
Zdroj: Webnoviny.sk – MS v hokeji 2021 aj s fanúšikmi na tribúnach, od utorka môže prísť na zápasy obmedzený počet divákov © SITA Všetky práva vyhradené.