Messi prekonal Ronalda na Instagrame fotografiou trofeje z Copa América

Futbal Šport

20.7.2021 (Webnoviny.sk) – Nedávny juhoamerický futbalový šampionát Copa América priniesol kapitánovi Argentíny Lionelovi Messimu nielen uhasenie dlhoročného smädu po veľkom reprezentačnom triumfe, ale aj nový rekordný zápis týkajúci sa obľuby u fanúšikov.

A ešte ním aj prekonal svojho dlhoročného rivala Portugalčana Cristiana Ronalda.

Prekrásne šialenstvo

Na sociálnej sieti Instagram Messiho fotografiu s víťaznou trofejou z Copa América označilo „lajkom“ viac ako 20 miliónov ľudí. Medzičasom už táto fotografia, ktorú tam Messi zavesil 11. júla, dosiahla dokonca 21 092 413 označení „páči sa“.

Tento údaj pochádza z utorkového predpoludnia SELČ. „Aké prekrásne šialenstvo! Je to úžasné, ďakujem Bože! Sme šampióni a je to pekelne dobré!“ napísal šťastný Messi v sprievodnom texte.

Ronaldov rekord zlomený

Doterajším rekordom vo svetovom futbale bolo 19,8 milióna „lajkov“ pod fotografiou Cristiana Ronalda s Diegom Maradonom po vlaňajšej smrti tejto argentínskej futbalovej legendy. Informoval o tom web sports.yahoo.com.

Argentína získala titul juhoamerického šampióna po 28 rokoch finálovým triumfom nad Brazíliou 1:0. Messi síce vo finále neskóroval, ale celkovo sa podieľal na deviatich z dvanástich gólov Argentíny na šampionáte, ktorý sa konal v Brazílii. Ronaldo naďalej zostáva najviac sledovanou osobou na Instagrame s 315 miliónmi fanúšikov.

Viac k témam: Copa América, Instagram
Zdroj: Webnoviny.sk – Messi prekonal Ronalda na Instagrame fotografiou trofeje z Copa América © SITA Všetky práva vyhradené.