Lobotka je blízko prestupu do SSC Neapol, „partenopei“ a Celta Vigo sa dohodli na odstupnom

Futbal Šport

10.1.2020 (Webnoviny.sk) – Taliansky futbalový vicešampión SSC Neapol sa so španielskou Celtou Vigo dohodol na podmienkach prestupu slovenského stredopoliara Stanislava Lobotku.

Odstupné 20 miliónov eur

Ako uviedol web televíznej stanice Sky Sport Italia, 25-ročný rodák z Trenčína má v sobotu pricestovať do Neapola, aby absolvoval lekársku prehliadku ako obligátnu náležitosť potrebnú k spečateniu transferu.

Podľa uvedeného zdroja sa kluby dohodli na odstupnom vo výške 20 miliónov eur a bonusoch v podobe ďalších štyroch miliónov. Lobotka by mal v Neapole podpísať 5-ročný kontrakt so sezónnou gážou 1,8 milióna eur.

Do Viga prišiel z FC Nordsjaelland

Lobotka prišiel do galícijského tímu pred začiatkom sezóny 2017/2018 z dánskeho FC Nordsjaelland. Predtým hrával za AS Trenčín, sezónu 2013/2014 strávil na hosťovaní v B-mužstve holandského Ajaxu Amsterdam.

Pod Vezuvom zanechal výraznú stopu ďalší Slovák a kapitán reprezentácie Marek Hamšík, ktorý vlani vo februári po takmer 12 rokoch prestúpil do ďalekej Číny.

Viac k témam: La Liga, Serie A
Zdroj: Webnoviny.sk – Lobotka je blízko prestupu do SSC Neapol, „partenopei“ a Celta Vigo sa dohodli na odstupnom © SITA Všetky práva vyhradené.