Chyba je odstránená, predaj lístkov na zápas Slovensko – Írsko v boji o Euro 2020 obnovia

Futbal Šport

27.2.2020 (Webnoviny.sk) – Predaj lístkov sa začal v stredu o 11.00 h, no už o 39 minút neskôr SFZ informoval o technickej chybe predajcu – spoločnosti Ticketmedia – a snahe o jej odstránení.

Vo štvrtok popoludní Slovenský futbalový zväz (SFZ) obnoví predaj vstupeniek na marcový domáci duel slovenskej mužskej reprezentácie proti výberu Írska v semifinále baráže B-divízie Ligy národov o postup na majstrovstvá Európy 2020. Stať sa tak má o 15.00 h. „Touto cestou sa ešte raz ospravedlňujeme všetkým fanúšikom za vzniknutú technickú chybu,“ informuje SFZ

Predaj lístkov sa začal v stredu o 11.00 h, no už o 39 minút neskôr SFZ informoval o technickej chybe predajcu – spoločnosti Ticketmedia – a snahe o jej odstránení. O 14.36 h už zväz informoval o úplnom pozastavení predaja.

Súboj proti Írom odohrajú Slováci vo štvrtok 26. marca 2020 na bratislavskom Tehelnom poli. Úspešnejší z bratislavského súboja Slovensko – Írsko si o päť dní neskôr zmeria sily s víťazom duelu Bosna a Hercegovina – Severné Írsko, Slováci alebo Íri budú hrať na základe žrebu vonku. Víťaz finále sa kvalifikuje na Euro 2020.

Zväz vo štvrtok pridal aj informácie o tom, že pri všetkých nezrealizovaných nákupoch zo stredy príde k vráteniu zaplatenej finančnej čiastky. „Všetky zakúpené vstupenky, ktoré kupujúci dostal na svoj mail v PDF formáte, zostávajú v platnosti,“ oznámil SFZ a doplnil, že za vstupenky, ktoré kupujúci nekúpil na oficiálnom portáli, zväz nezodpovedá.

Viac k témam: Liga národov
Zdroj: Webnoviny.sk – Chyba je odstránená, predaj lístkov na zápas Slovensko – Írsko v boji o Euro 2020 obnovia © SITA Všetky práva vyhradené.