Nitrianska cestovka Aeolus úplne zastavila predaj letných zájazdov, v Česku voči nej vedú konanie

Ekonomika

23.3.2020 (Webnoviny.sk) – Cestovná kancelária Aeolus, s. r. o., so sídlom v Nitre sa rozhodla nepokračovať v predaji zájazdov pre letnú sezónu 2020. Informuje o tom na svojom portáli vzhľadom na mimoriadne vážne okolnosti, v ktorých sa ocitla.

„Momentálne sú naše kancelárie zatvorené, k dispozícii sú infolinky. Keďže aj úrady pracujú v obmedzenom režime, v tejto chvíli nevieme poskytnúť podrobnejšie informácie,“ oznámila cestovná kancelária.

O všetkých ďalších krokoch bude cestovná kancelária informovať na svojej webovej stránke hneď, ako to bude v tejto mimoriadnej situácii možné. Cestovná kancelária pôsobí na Slovensku od roku 1993, jej spoločníkmi sú dve fyzické osoby. Pobočky na Slovensku má uzatvorené od 16. marca v rámci opatrení proti šíreniu koronavírusu.

Cestovná kancelária Aeolus, ktorá sa zameriava na pobyty v Grécku a Turecku, zároveň v pondelok informovala, že v Českej republike voči nej prebieha insolventné konanie. „Až na základe výsledku tohto konania budeme môcť podniknúť ďalšie kroky a budeme vás informovať a následne kontaktovať,“ oznámila spoločnosť na sociálnej sieti. Ako prvý o problémoch cestovnej kancelárie informoval Denník N.

Viac o téme: Koronavírus

Viac k témam: Ekonomické dopady koronavírusu, Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk – Nitrianska cestovka Aeolus úplne zastavila predaj letných zájazdov, v Česku voči nej vedú konanie © SITA Všetky práva vyhradené.