Muž s duševnou poruchou zabíjal psy a sťahoval z nich kožu, chcel si ušiť kožuch

Správy Svet

3.1.2020 (Webnoviny.sk) – V americkom štáte Kentucky zatkli 38-ročného muža za to, že zabíjal psy a sťahoval z nich kožu. Zhrozeným susedom aj policajtom Jonathan D. Watkins z malej obce David v okrese Floyd County vysvetľoval, že si „potrebuje vyrobiť psí kožuch“.

Policajtov na muža zavolal jeho sused, ktorý tvrdí, že páchateľ sa so svojou krutosťou pred susedmi vôbec neskrýval. Krátko pred Vianocami sa uňho Watkins zastavil, aby si vypýtal cigaretu, a vtedy si všimol, že je celý od krvi. Na otázku, čo sa stalo, mu Watkins povedal, že doma sťahuje kožu zo psov.

Sused mužovi, o ktorom sa v obci vedelo, že trpí duševnou poruchou, podľa vlastných slov najskôr neveril, a hovoril si, že určite len splieta nejaké fantazmagórie.

Neskôr si však všimol, že na verande páchateľa sú naozaj zvieracie kožuchy a okolo sa povaľujú torzá mŕtvych psov. Až vtedy si uvedomil, čo sa zrejme stalo aj s jeho dvoma vlastnými psami, ktoré už dlhšie nevidel.

Polícia informovala, že aj pri príchode policajnej hliadky mal páchateľ v ruke nôž a bol celý od krvi. Aj policajtom, ako keby sa nič nedialo, vysvetľoval, že si vyrába psí kožuch.

Viac k témam: týranie zvierat
Zdroj: Webnoviny.sk – Muž s duševnou poruchou zabíjal psy a sťahoval z nich kožu, chcel si ušiť kožuch © SITA Všetky práva vyhradené.