Zápas medzi Nitrou a Sereďou sa neuskutoční, terén ihriska v Zlatých Moravciach je nespôsobilý

Futbal Šport

13.2.2021 (Webnoviny.sk) – Na sobotu naplánovaný duel 19. kola futbalovej Fortuna ligy 2020/2021 medzi Sereďou a Nitrou sa neuskutoční, dôvodom je nespôsobilý terén ihriska v Zlatých Moravciach. Informáciu priniesol oficiálny web Únie ligových klubov (ÚLK), ktorá riadi najvyššiu domácu futbalovú súťaž.

„Napriek enormnej snahe funkcionárov ViOnu Zlaté Moravce, ktorí sa zo všetkých síl snažili pripraviť hraciu plochu na úvodný zápas jarnej časti na ich pôde, sa zápas musel pre nespôsobilý terén odložiť. O odložení rozhodol rozhodca dnes pred výkopom zápasu,“ informuje ÚLK.

„Stav hracej plochy ovplyvnili klimatické podmienky, ktoré zasiahli v uplynulých dňoch celé Slovensko,“ referuje web fortunaliga.sk. Kluby sa už dohodli na náhradnom termíne duelu, konať by sa mal na rovnakom mieste v utorok 23. februára. Domáci klub ŠKF Sereď ešte musí podľa webu ÚLK predložiť aj alternatívne miesto konania zápasu.

Počas aktuálneho víkendu je na programe úvodné kolo jarnej časti FL, počas predchádzajúcich dní sa konali dve dohrávky z jesene. V sobotu sa tak uskutočnia súboje FC Spartak Trnava – FK Senica, MŠK Žilina – FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble a MFK Ružomberok – ŠK Slovan Bratislava. V nedeľu sú na programe súboje FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa – MFK Zemplín Michalovce a AS Trenčín – FC DAC 1904 Dunajská Streda.

Viac k témam: Fortuna liga, ihrisko, zrušenie zápasov
Zdroj: Webnoviny.sk – Zápas medzi Nitrou a Sereďou sa neuskutoční, terén ihriska v Zlatých Moravciach je nespôsobilý © SITA Všetky práva vyhradené.