V hľadisku VC Bahrajnu a VC Sakhiru budú len zdravotníci a ich rodiny

MOTOR šport Šport

7.11.2020 (Webnoviny.sk) – Veľké ceny v seriáli majstrovstiev sveta monopostov F1 v Bahrajne bude z hľadiska sledovať iba obmedzený počet osôb. Ako v sobotu informovali organizátori podujatia, v nedeľu 29. novembra a aj o týždeň neskôr budú môcť špičku v tomto odvetví sledovať iba pracovníci v zdravotníctve a ich rodinní príslušníci.

Aj takouto formou sa chcú predstavitelia motošportu v krajine odvďačiť zdravotníkom za boj proti koronavírusu.

Viac o téme: Koronavírus

„Rozhodnutie padlo na základe aktuálne situácie okolo pandémie ochorenia COVID-19, rokovali sme o nich so zástupcami okruhu aj vládou,“ informovali organizátori VC Bahrajnu prostredníctvom tlačovej správy. „Kráľovstvo sa zameriava na ochranu zdravia obyvateľov tým, že testuje asi najviac osôb pomerne na počet obyvateľov na celom svete,“ dodali.

Okruh v Sakhire bude hostiť 29. 11. Veľkú cenu Bahrajnu, o týždeň neskôr 6.12. sa na rovnakom mieste uskutoční Veľká cena Sakhiru. Rozdiel medzi nimi bude v tom, že prvá sa uskutoční na tradičnom 5,4-kilometrovom okruhu, druhá na menšom 3,5-kilometrovom.

Viac k témam: F1 Formula 1, Koronavírus, Veľká cena Bahrajnu, zdravotníci
Zdroj: Webnoviny.sk – V hľadisku VC Bahrajnu a VC Sakhiru budú len zdravotníci a ich rodiny © SITA Všetky práva vyhradené.