Najproduktívnejší hráč Nových Zámkov zmenil klub, Tomáš Pospíšil prestúpil do Litvínova

Hokej Šport

30.1.2020 (Webnoviny.sk) – Účastník slovenskej najvyššej hokejovej súťaže HC Mikron Nové Zámky sa bude musieť vo zvyšku aktuálnej sezóny zaobísť bez najproduktívnejšieho hráča. Tridsaťdvaročný český útočník Tomáš Pospíšil prijal ponuku z rodnej krajiny a zamieril do Litvínova. Informáciu priniesol oficiálny web „chemikov“.

„Tomáš má veľmi vydarenú sezónu, má skúsenosti z českej extraligy a je to ďalšia posila do našej ofenzívy. Mal by nám pomôcť k tomu, aby sme sa posunuli vyššie v tabuľke. Jeho extraligové znalosti budú pre nás určite prínosom. Týmto krokom sme rozšírili kvalitu nášho kádra,“ povedal generálny riaditeľ litvínovského klubu Jiří Šlégr.

Pospíšil odohral v aktuálnej sezóne Tipsport ligy 41 zápasov, v ktorých nazbieral 42 bodov (18+24) a bol najproduktívnejším hráčom Nových Zámkov.

V minulosti v českej extralige nastupoval za Mladú Boleslav, Chomutov, Hradec Králové, Liberec, Slaviu Praha, Brno a Třinec. Na konte má aj 59 štartov v zámorskej AHL.

Viac k témam: česká Tipsport extraliga, Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk – Najproduktívnejší hráč Nových Zámkov zmenil klub, Tomáš Pospíšil prestúpil do Litvínova © SITA Všetky práva vyhradené.